A legfontosabb, hogy a túrákban minden résztvevő örömét lelje. Ez sokkal könnyebb, ha a túra passzol az erőnléthez, gyönyörű utakon vezet, és nem tévedtek el. Ezen az oldalon sok segítséget találsz arról, ami ehhez hiányozni szokott.

Rólam

A blog írója túrázik, amióta az eszét tudja. Nyilván először csak vitték, de aztán már saját lábán is sokat kirándult. Nagyon sokadik hátizsákját koptatja.

Budapesten lakik, amivel nagyon szerencsés, mert az ország minden részét viszonylag könnyen eléri. Ebben nagy segítségére van férje és tesója, akik adják alá a lovat.

14 évesen lett ifjúsági túravezető, aztán felnőttként újra elvégezte a képzést. Azóta oktat tájékozódást, sőt, szabadidejében egy nagyon aktív csapattal maga is tanfolyamot szervez azoknak, akik ugyanolyan lelkesek, mint ők (legalábbis a végére már azok szoktak lenni).

Hamar rájött, hogy magyarul nagyon kevés forrás elérhető, ami könnyen olvasható és praktikusan foglalja össze a túrázás tudnivalóit azoknak, akik nem bakanccsal a lábukon nőttek föl. Írt néhány cikket a tanfolyamok résztvevőinek, de hátha ez a blog jó arra, hogy egy csokorban elérhető legyen minden, amit a tanfolyamok résztvevői kérdezni szoktak.

Kapcsolat: turarakattanva@gmail.com

Kuzmann Eszter és Kuzmann Zsóki

A blog írója és a weboldal designere kis koruk óta közösen másznak fára.