Vásárlási útmutató

Ez a tájékoztató lépésről lépésre vezet végig a vásárlás folyamatán.

A weboldalon online kurzusokat, fizikai termékeket és tréningekre szóló részvételi jegyeket vásárolhatsz.

Kell-e regisztrálnod a vásárláshoz?

Nem kell. A https://turarakattanva.hu oldalon személyes fiókot nem lehet létrehozni. A kurzusok vásárlása esetében a https://oktatas.turarakattanva.hu/ oldalon létrejön vagy frissül a személyes fiók. Az ehhez való hozzáférés adatait minden vásárlás után e-mailben küldjük el.

Hogyan vásárolhatsz a weboldalon?

Menj a kívánt termék, tanfolyam vagy a tréningek oldalára, és kattints a Megvásárolom gombra.

A kattintással a https://sf.nektonik.hu/termek-neve oldalra kerülsz. Itt újra elolvashatod a termék pontos leírását. Itt kell megadni a vásárláshoz (hozzáférés megadásához), a szállításhoz, illetve a számlázáshoz szükséges adatokat. Az oldalon tudod módosítani a kért termék darabszámát a Mennyiség melletti + és – gombokkal.

Ha növeled a darabszámot, kurzus esetében több személy kaphat hozzáférést. Fizikai termék esetében a megadott darabszámú terméket fogjuk postán küldeni. Tréning esetében pedig a megadott számú személy vehet részt az eseményen.

Bizonyos termékekhez rendelhető kiegészítő termék. Ennek a mennyisége függetlenül változtatható a fő termék mennyiségétől.

Fizetés előtt kötelező elfogadni, hogy megismerted az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. Ezek elérési linkjét a szöveg tartalmazza.

A Rendelés áttekintése táblázatban lehet ellenőrizni a teljes rendelés tartalmát. Ha minden adat helyes, nyomd meg a Fizetés gombot.

A megvásárolt termékek bankkártyával fizethetők a CIB Bank zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. A Nektonik Kft. a CIB Bankkal fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a Nektonik Kft., sem más, harmadik személy nem fér hozzá.

A CIB bank oldaláról kizárólag a sikeres vagy sikertelen fizetés információja kerül vissza hozzánk. A bankkártya adatokhoz kizárólag a bank fér hozzá.

Fizetés után

Fizikai termék (túranapló) esetén a szállítást a Magyar Posta végzi, ha a megrendelés  1 vagy 2 túranaplót tartalmaz. Ennél nagyobb mennyiség egyidejű megrendelése esetén a csomagot egyeztetés alapján küldjük el valamely csomagszállító szolgáltatással. A postai díjakat az árak tartalmazzák.

Digitális termékek vásárlása esetén a hozzáféréshez szükséges adatokat külön e-mailben küldjük ki.

Tréningek, események esetében a részvételi információkat e-mailben juttatjuk el hozzád.

Számlázás

Minden esetben számlát állítunk ki a megrendelésről, amelyet e-mailben továbbítunk neked. Kérjük, az adatok kitöltése során járj el kellő gondossággal, mivel utólag már nincs lehetőségünk a számlát más névre és címre kiállítani.

Árak

A termékek mellett található ár minden esetben 1 darabra vagy 1 főre vonatkozik. A kiegészítő termékek ára szintén 1 darabra vagy 1 főre vonatkozik.

Ha kérdésed van

Ha a leadott megrendeléssel, szállítással kapcsolatban kérdésed van, segítségre van szükséged, munkanapokon 9 és 16 óra között felvilágosítást kaphatsz a Nektonik / turarakattanva.hu ügyfélszolgálati telefonszámán: +36 20 258 2193, vagy e-mailt írhatsz a következő címre: [email protected].