Általános szerződési feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Nektonik Kft. (adószám: 32253441-1-42) mint szolgáltató által üzemeltetett https://turarakattanva.hu weboldalon elérhető termékek és szolgáltatások használatára és megvásárlására vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, ha minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Verzió: 1.
Érvényes: 2024. június 1-től.

Szolgáltatói adatok

Szolgáltató neve: Nektonik Kft.
Cím: 1147 Budapest Fűrész utca 110/A
Adószám: 32253441-1-42
Cégjegyzékszám: 01-09-414420
Felnőttképző nyilvántartásba vételi szám: B/2024/000528

Megvásárolható termékek és szolgáltatások

A weboldalon keresztül megvásárolható termékek és szolgáltatások:

  • Letölthető digitális kiadvány, pdf formátumban
  • Nyomtatott kiadvány
  • Online tanfolyam
  • Workshop, tréning

A termékekről a honlapon részletes leírás található. A digitális termékekhez digitális design tartozik. 

Egyedi képzési igényekkel is megkereshetsz minket, akár egyéni, akár csoportos képzést szeretnél. Írj a [email protected] címre!

Rendelés, szolgáltatás igénybevétele, fizetés, szállítás

A vásárlás folyamatában segítséget nyújt a Vásárlási útmutató is.

Áraink a weboldalon minden termék esetében fel vannak tüntetve. Az árak 0% áfát tartalmaznak.

Megrendelés előtt minden esetben olvasd el ezt az Általános a szerződési feltételeket és a weboldal Adatkezelési szabályzatát. A megrendelés leadásának feltétele ezek ismerete és elfogadása.

Nyomtatott kiadványok

Nyomtatott kiadványok esetében az ár tartalmazza a magyarországi kiszállítás postaköltségét. Letölthető kiadvány és online tananyag vásárlásakor nincs szállítási díj, ezek a termékek online felületen keresztül elérhetők. A hozzáféréshez szükséges információkat sikeres vásárlás esetén e-mailben küldjük ki.

Ha nyomtatott kiadványainkból külföldre rendelnél, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen!

Online tanfolyamok

Online tanfolyamok esetében, ha már korábban vásároltál nálunk, érdemes mindig ugyanazzal az e-mail címmel vásárolnod. Így a tanfolyamokhoz azonos felhasználónevet és jelszót biztosítunk.

Az online tanfolyamok felhasználónév / jelszó párossal vehetők igénybe. Ezt a vásárláskor megadott e-mail címre küldjük el. A tanfolyamok elérését másoknak továbbadni, értékesíteni tilos. Egy felhasználónév és jelszó párossal csak egy személy tanulhat a weboldalon. Bármilyen csoport esetén minden tagnak meg kell vásárolnia a tanfolyamot, ha szeretné azt elérni.

Csoportos vásárlás esetén a kedvezményért írj a [email protected] címre.

Workshopok, tréningek

Workshopok, tréningek esetében a részvétel szempontjából fontos információkat e-mailben küldjük el.

A személyes workshopokon, tréningeken fényképek és videófelvételek készülhetnek. A részvétellel elfogadod és hozzájárulsz, hogy ezeket a Nektonik Kft. marketing célból felhasználja. 

Vásárlás, fizetés

A termékek oldalán a vásárlásra utaló gombra kattintva a megrendelő oldalra kerülsz. Itt láthatod a megrendelés összesítését, és módosíthatod a mennyiséget. Itt van lehetőséged megadni a megrendeléshez és számlázáshoz szükséges adataidat. Ha ellenőrizted az adataidat és az űrlaphoz kapcsolódóan a fizetési feltételeket, akkor kattints az űrlap alján található fizetési gombra. 

A termék vagy szolgáltatás kifizetésére online bankkártyás fizetési mód érhető el, a CIB Bank rendszere segítségével. Átirányítással a bank biztonságos fizetési oldalára kerülsz. Nem kapjuk meg a bankkártya adataidat, azokat kizárólag a bank kezeli. 

A vásárlással elfogadod, hogy az alábbi személyes adataid átadásra kerüljenek a CIB Bank Zrt. (H-1024 Budapest, Petrezselyem utca 2–8.) mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Szállítás, hozzáférés

A bankkártyás fizetés esetében nincs várakozási idő. Amennyiben online terméket vagy szolgáltatást vásároltál, sikeres fizetés után azonnal elérhetővé válik a digitális kiadvány vagy az online tanfolyam. Nyomtatott kiadvány esetében 3 munkanapon belül postára adjuk a csomagodat.

Ha valamelyik fizikai termékünk nem elérhető és mégsem kapható, azonnal értesítünk. Ilyen esetben még egyszer megerősítheted a megrendelésedet, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Minden vásárlásról számlát állítunk ki, amit a vásárláskor megadott e-mail címre küldünk el.

Elállás joga

Nyomtatott kiadvány esetében elállási jog illet meg a vásárlástól kezdve a termék átvételétől számítva 14 napon belül, amennyiben a kiadványt és az esetleg hozzá szorosan kapcsolódó egyéb megküldött termékeket használatlan (újra eladható) állapotban visszajuttatod számunkra. 

A digitális adattartalom esetében, ha a te kifejezett, előzetes beleegyezéseddel kezdtük meg a teljesítést (azaz digitális kiadványt vagy online tanfolyamot vásároltál, azt kifizetted), akkor tudomásul vetted, hogy elvesztetted az elállási jogodat. Ezzel nem minden esetben akarunk élni. Ha digitális kiadvány vagy online tanfolyam esetén szeretnél a vásárlástól elállni, akkor ezt egyedi esetként kezeljük és elbíráljuk. Kérlek, írj a [email protected] címre és írd meg az elállás okát.

Panaszkezelés

Célunk, hogy minden megrendelést megfelelő minőségben, a teljes megelégedettséged mellett teljesítsünk. Ha megrendelésed során mégis valamilyen problémát tapasztalsz, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. 

A panaszt azonnal megvizsgáljuk, és szükség szerint orvosoljuk. Ha a panasz kezelésével nem értesz egyet, jegyzőkönyvet veszünk fel, amit megküldünk neked is.

Panaszodat a következő helyekre is benyújthatod:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Telefonszám: +36 1 459 4800
E-mail: [email protected]

Budapest Főváros Kormányhivatala, Műszaki, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály
Cím: 1052 Budapest, Városház u. 7.
Postacím: 1364 Budapest, Pf.: 144.
Telefonszám: +36-1 450-2598
E-mail: [email protected]

Egyebek

Vitás ügyeinket békés úton próbáljuk meg rendezni. 

Ebben az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001-es CVIII. tv. illetve a fogyasztó és a vállalkozó közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet az irányadó.

A szolgáltató bármikor jogosult az ÁSZF-et módosítani. Az módosítás csak a módosítás után létrejött szerződésekre nézve kötelező.

A szerződés nyelve magyar.

Vásárláskor írásbeli szerződés nem kötünk, így azokat nem iktatjuk.