Rólunk

Mindhárman túrázunk, amióta az eszünket tudjuk. Nyilván először csak vittek, de aztán már saját lábunkon is sokat kirándultunk. Nagyon sokadik hátizsákunkat és túracipőnket koptatjuk.

Budapesten lakunk, amivel nagyon szerencsésnek gondoljuk magunkat, mert az ország minden részét viszonylag könnyen elérhetjük.

Ha Zsókit megkérdezed, ő mindig is járt már a Rám-szakadékban.

Petit kezdetben a nagypapája vitte el rengetegszer túrázni.

Eszti 14 évesen lett ifjúsági túravezető, aztán felnőttként újra elvégezte a képzést.

2009 óta oktatunk tájékozódást, sőt, szabadidőnkben a SZOSE csapattal tanfolyamokat szervezünk azoknak, akik ugyanolyan lelkesek, mint mi, és akik imádnak papírtérkép alapján (is) túrázni.

A blogot Eszti írja. Hamar szembesült vele, hogy magyarul nagyon kevés forrás elérhető, ami könnyen olvasható és praktikusan foglalja össze a túrázás tudnivalóit azoknak, akik nem bakanccsal a lábukon nőttek föl. Írt néhány cikket a tanfolyamok résztvevőinek, de ez a blog jó forma lett arra, hogy egy csokorban elérhető legyen minden, amit a tanfolyamok résztvevői kérdezni szoktak.

Kapcsolat: szia [@] turarakattanva.hu

Kuzmann Eszter és Kuzmann Zsóki

A blog írója és a weboldal designere kis koruk óta közösen másznak fára. Valahol itt kóborol Peti is. A kép Visegrádon, a Bertényi Miklós Füvészkertben készült. Eszti haja azóta megnőtt.