A legfontosabb, hogy a túrákban minden résztvevő örömét lelje. Ez sokkal könnyebb, ha a túra passzol az erőnléthez, gyönyörű utakon vezet, és nem tévedtek el. Ezen az oldalon sok segítséget találsz arról, ami ehhez hiányozni szokott.

Impresszum

Tárhelyszolgáltató

iLX RootNET Kft.
Martonvásár 2462 Széchenyi utca 83.
adószám: 23857195-2-07
info@ilx.hu

Fotók

Magyarországi fotók: Hanák-Fehér Gabriella, Kuzmann Erzsébet, Kuzmann Eszter, Vári Brigitta.

Térképrészletek

A Cartographia turistatérképekről származó térképrészletek felhasználására a Cartographia Kft. engedélyt adott. Köszönöm!

Design

Az oldal designját Kuzmann Erzsébet készítette.

Kapcsolat

turarakattanva@gmail.com

Szerzői jogok

A Túrára kattanva! weboldalt Kuzmann Eszter (Szerző) működteti.

A weboldal használatával a látogató elfogadja a következő feltételeket:

A weboldalon található minden tartalom vagy annak részlete (szöveg, szövegrészlet, grafika, grafikai elem, fotó, eljárás) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalom nem jelöli – a Szerző.

A tartalmak felhasználása, terjesztése, másolása, más weboldalon való megjelentetése kizárólag a Szerző előzetes engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a Szerző feltüntetésével lehetséges.

A weboldalon található cikkekre mutató hiperhivatkozás más weboldalon szabadon elhelyezhető úgy, hogy az elhelyező a Weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden elhelyezésnél pontosan feltünteti.

A blogban található bejegyzések üzleti célú terjesztése, publikálása, más weboldalon történő felhasználása semmilyen módon nem engedélyezett.

A blogban található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért a Szerző felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.